Logo

06 - 18 20 20 97
Home
Tarieven
Contact
Reserverings formulier
Voorwaarden
english indicator

Bijzondere tijd, bijzondere rit.

Op dinsdagavond 14 april kwam er een whatsapp bericht binnen met de volgende vraag:"Beste Carla en Marco, is dit nog jullie nummer?"
Ja dus! Direct gereageerd.
Het bleek dus een klant die in het verleden een keer door Carla was vervoerd en zich afvroeg of wij het busje nog hadden. Ja zeker! Toen volgde de vraag of wij vrijdag 17 april de klant met gezin konden komen ophalen van vliegveld Zaventem België. Natuurlijk was mijn antwoord Ok! Wat is het vluchtnummer en aankomsttijd?

Na over een weer de benodigde informatie en ook ritprijs afgegeven te hebben was er een snel akkoord.

Maar dan moet je nog wel in deze bijzondere tijd aan andere zaken denken als gebruikelijk.

Mogen wij “zomaar” België in? Welke voorwaarden en regels heeft België opgesteld inzake vervoeren van personen? Want het ging om een gezin van 4 personen met flinke bagage welke worden gerepatrieerd en met het vliegtuig op Zaventem zouden arriveren en derhalve door moeten Nederland.

Na wat speurwerk achtten ik het raadzaam om een verklaring bij mij te hebben (vanuit het ministerie van Buitenlandse Zaken tevens werkgever van de klant) waarin onze inzet verklaard werd voor de Belgische autoriteiten. Deze kon gelukkig snel verzorgd worden. Waarvoor onze dank!

Verder spraken wij af dat Marco als chauffeur de rit zou gaan uitvoeren in onze bus waarbij er een fysieke afscheiding tussen passagiers en chauffeur aanwezig is en er maximale onderlinge afstand gehouden kan worden. Op zich prima te doen in onze Ford Tourneo Custom.

Vanwege nog wat onzekerheden hebben we echter nog enkele voorzorgsmaatregelen getroffen. Zoals de middelste zitplaatsen die omgeklapt en voorzien van folie fysiek niet direct bruikbare zitplaatsen opleverde. Verder vooraf de Bus volledige schoongemaakt/ gedesinfecteerd voorzien eenmalige stoelhoezen met dank aan oa Svala Hillegom en DuPont Leiden voor het beschikbaar stellen van mondmasker en hand sanitizer. Op deze wijze hebben wij denk ik het maximale gedaan om eventuele verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Toen de passagiers de bus zo zagen werd wel de opmerking geplaatst wij zijn niet besmet! Nee, gelukkig niet!!
Direct wilde Paty Jimenez foto's nemen en vroeg om mijn toestemming.


(Beide foto's zijn geplaatst met toestemming van Paty Jimenez en Bastiaan Engelhard).
Verder onze dank aan Bastiaan om ons te benaderen voor het laatste stuk van de repatriëring van hem en zijn gezin. En de lovende de woorden voor onze service.

Citaat:"Nog dank voor alle service gister Marco, was heel vertrouwend allemaal, tot snel weer! En sterkte met het werk in deze tijd!"

Hiervoor doen wij het! Tevreden klanten! GCS Taxi staat niet voor niets voor Great, Comfort en Service.

Wilt u ook ervaren hoe onze Service is? Neem gerust contact met ons op, via 0618202097 of info@gcs-taxi.nl, en wellicht verrassen wij U ook met dat extra stapje en onze tarieven. Graag tot ziens in onze taxi's


Met vriendelijke groet,
Best regards,

G.C.S. Taxi
Marco Mens